Bycie mentorem - to jeszcze możliwe ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika juliuszka, 26 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

Witam i od razu pytam:
    Czy w związku ze zmianami w domku farmerskim w stylu

oraz przyjęciem zgłoszenia

mam jeszcze jakiekolwiek szanse powodzenia ?

Dawne moje zgłoszenie widocznie przepadło, skoro znowu mam taką możliwość zgłoszenia się...

toDzasta lubi to.
  2. foremka.

foremka. Zaawansowany

ja już kilka miesiecy tak czekam. Z przyczyn technicznych poprzednie zgłoszenia przepadły. Ale zaraz potem na nowo złożyłam podanie i dalej nic. Można tak czekać..... i czekać....... i czekać....... ktoś w ogóle zostaje tym mentorem? Mam poziom 80 i czekam już od poziomu 40

3. kasandra51

kasandra51 Stały bywalec

Mam poziom 91. Zgłaszałam się dwukrotnie i .....nic!!! Dalej czekam. To staje się już irytujące . Ile lat można czekać? Jakie kryteria są brane pod uwagę bo w losowanie to ja już nie wierzę....

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poza informacjami zamieszczonymi w tym OO : >>>klik<<< na chwilę obecną nie posiadamy żadnych, nowych informacji. Jeśli takie otrzymamy to jak zawsze zostaną zamieszczone w odpowiednim miejscu, bardzo proszę śledzić Oficjalne Ogłoszenia.

juliuszka, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

nie ma nic dziwnego,że Wy czekacie całe wieki skoro ktoś myślący inaczej daje polskie kurczaki niemieckim mentorom:mad:
    ja na młodych farmach już drugi raz dostałam niemieckiego mentora:mad:
    ciekawe kto tym zarządza,może by pomyślał,że nie każdy polak zna języki,ja nie znam,więc jak mam się z mentorem dogadać??????????
    czemu dajecie nam obcych mentorów skoro tylu naszych czeka?????????????

Ostatnie edytowanie: 27 października 2015
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Z tym bym się nie zgodziła. TUTAJ jest wątek o Szkole Farmerów i jak można zobaczyć, są też polscy Mentorzy. Wydaje mi się, że to bardziej kwestia losowa. Natomiast Wasze sugestie i prośby zgłaszamy do Centrali, jednak to nie od nas zależy, czy pomysły i prośby zostaną wprowadzone do gry.
    juliuszka, czy jako autorka wątku, masz jeszcze jakieś pytania?

7. *ewa*

a owszem są,na głównej farmie sama jestem mentorem od początku wejścia tego systemu,więc może polskim kurczakom przydzielali byście jednak polskich mentorów,bo nie każdy zna języki,a wujek google tłumaczy jak chce..............
    Ewuś (Atenko) piszesz żeby się nie denerwować............
    a Ty byś się nie denerwowała jakbyś była początkującym graczem,nie bardzo wiedziała jak grać,miała pytania,a nie znała języków i nie mogła zapytać mentora?????????????
    żeby nie było,że oszukuję od razu dodam,że na młodych farmach nie prosiłam o mentorów,zostali mi przydzieleni z urzędu...........

8. SMOD_Atena

Mentorów tak jak i kurczaki przydziela system automatycznie, my nic z tym nie mamy wspólnego. Pewnie też by mnie irytowało trochę gdybym nie rozumiała co ktoś do mnie pisze i nie potrafiłabym odpowiedzieć, ale nie miałabym pretensji do kogoś kto nie ma na to żadnego wpływu.
    A próbowałaś może przeprosić niemieckiego mentora ( tu wujaszek dobrze przetłumaczy np..." przepraszam bo nie rozumiem " , zwolnić go i zaczekać na następnego, może akurat dostaniesz polskiego mentora? I jeszcze takie pytanie mam - nie zakładałaś przypadkiem młodych faremek przez niemiecka stronę gry ?

9. *ewa*

ja nie mam pretensji do niewinnych,trochę żal mi go zwalniać,bo nic złego mi nie zrobił,a faremki były zakładane przez polską stronę............
    na szczęście nie potrzebuję pomocy,więc zwyczajnie wysyłam mu punkty,dziękuję po polsku,mam nadzieję,że tyle rozumie...........

10. SMOD_Atena

W takim razie nie widzę niestety zadowalającego Ciebie rozwiązania. Piszesz, że Tobie pomoc mentora niepotrzebna i ja też tak myślę, jesteś doświadczonym Graczem, to ja w takiej sytuacji chyba jednak zwolniłabym mentora, może On też następne dostałby niemieckie kurczaki, a ja zaczekałabym na polskiego mentora i wszyscy byliby zadowoleni, tak mnie się przynajmniej wydaje. Ale zrobisz oczywiście jak uważasz, pewnie niedługo będziesz uczniem, bo jako doświadczony Gracz 40 poziom osiągniesz szybciutko.

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

11. *ewa*

wiesz............pomyślę,chyba masz rację,zwolnię mentora:)
    tylko muszę jakoś grzecznie napisać mu dlaczego go zwalniam..............
    może ktoś mi pomoże napisać po niemiecku,pliiiiiiiiiiis..................

12. juliuszka

juliuszka Generał forum

Puk puk !
    Jestem !

Dyskusja fajna się rozwija, choć bohaterów nieco mało. ;)

Skoro system mentoringu został zmodyfikowany (jak wynika z OO), to kiedy (i czy w ogóle) można spodziewać się faktycznego dołączenia do grona mentorów ?

Proszę nie traktować tego jako przytyk, ale już kolejny raz z tych fajerwerków wychodzą zwykłe kapiszony.

W temacie: Moje zgłoszenie zostało wysłane i przyjęte (jak widać w pierwszym poście).
    Pytanie: Kiedy zostanę mentorem ? (dla jakiegokolwiek gracza z dowolnego kraju) ?
    Języki przynajmniej podszkolę...

PS. Jeżeli odpowiedź na pytanie "kiedy" jest niemożliwa (nieosiągalna), wówczas proszę o jakąkolwiek interwencję na samych szczytach o wstrzymanie tych niedorzecznych propozycji przystąpienia do systemu mentoringu, skoro to nie działa.

toDzasta lubi to.
  13. SMOD_Atena

Poza informacjami jakie można znaleźć w poradniku >>>klik<<< :

UWAGA: Czas oczekiwania na wiadomość systemową nie jest jednakowy dla wszystkich graczy. W każdą noc ze środy na czwartek system będzie wybierał tysiąc graczy, którzy uzyskają dostęp do Szkoły Farmerów jako Mentor.

i w ostatnim OO na temat Szkoły Farmerów >>>klik<<<:

"(...) System jednak wciąż działa i nie są planowane zmiany tej opcji w ciągu najbliższych kilku tygodni czy miesięcy."

Na chwilę obecną nie mamy żadnych, nowych informacji, kiedy jakieś otrzymamy wtedy jak zawsze zostaną zamieszczone w formie OO.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

14. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dziękuję - pytań brak.

15. SMOD_Atena

Bardzo proszę, miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.