bungalow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 9 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Mam odblokowany posąg z V11 części ale nigdzie nie ma bungalowu lub jajan leniwca ?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Danusia, zerknij proszę do tego poradnika >>klik<<. Jeśli odblokowałaś Posąg leniwca w VII komnacie, to otrzymałaś Jajo leniwca, z którego powstaje Wulkaniczny bungalow. To dość stary item i prawdopodobnie wystawiłaś go już na którąś z łąk (może się też znajdować na wybiegu dla zwierzaków domowych). Sprawdź też w swoim inwentarzu z dekoracjami (szukaj Jaja leniwca i Wulkanicznego bungalowu). Jeśli nie znajdziesz, skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną zgodnie ze wskazówkami zawartymi w >>tym poradniku<<. Oni sprawdzą Twoje konto i ustalą, co się stało z itemem.

Cy masz jeszcze pytania?

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Piękne dzięki za wyjaśnienie. Szukam ale jak na razie niczego takiego nie widzę. Może się znajdzie, bo to mały itema mam ichwystawionych sporo.
    Miłego dnia :)

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Danusia, ten item jest malutki i lubi się złośliwie ukrywać za większymi itemami... Do Pomocy technicznej śmiało możesz zwrócić się o pomoc. Mają narzędzia do szybkiego znajdywania takich zgub...

Skoro już więcej nie mogę pomóc, temat zamykam. Tobie również miłego dnia życzę:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.