bumerang

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 9 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mam pytanie dlaczego jak ręcznie pozbierałem z pól i chciałem posiać też ręcznie to wszystko od nowa wróciło do pierwotnego stanu i tak 3 raz tak się dzieje co zbiorę i chcę zasiać [oczywiście ręcznie ] z kombajnem nie było problemu nigdy
    Czyżby to alarm że mam kupić pomocników?????

2. Jacenty70

Jacenty70 Młodszy ekspert

ja też tak miewam

3. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

4. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Zanim tu napisałem to wylogowywałem się i ponownie włączyłem i to samo było w końcu zdenerwowałem się i wyłączyłem kompa teraz dopiero wszedłem i normalnie mi pozbierało
    Także nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim
    Jakby był ewent to co to by było?? ho ho ho
    A limit mi się skończył na pomocników więc odpuszczam kupowanie ich
    święta idą z zapasem
    Mod bardzo dziękuję za odpowiedz i porady , i powiem Ci że zaczęło podobać mi się forum a dlaczego?? dlatego że mamy 2 -e profesjonalne życzliwe Modki to jest Mod Atena i Ty mod Orka
    pozdrawiam
    mozna zamknąć na kłodeczkę

-norbijas- lubi to.
  5. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Za miłe słowa, w imieniu MOD_Ateny i moim ....dziękuję:)
    Wiesz, takie błędy nie omijają i mojej farmy.... dlatego wiem, jak to może złościć.
    A porady? ....od czegoś trzeba zacząć próbować rozwiązać problem :)
    Dużo zadowolenia z gry życzę :) i miłego wieczorku :)

I temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.