Budzik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szeszele, 27 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szeszele

szeszele Naśladowca mistrzów

Czytałam OO i nie wiem do czego są potrzebne budziki , one z pól nie wypadają a do misji nie widziałam żeby oddać

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

szeszele, jak podaje poradnik: ..::klik::..
    "Wśród prezentów dla sąsiadów i znajomych pojawią się baterie i budziki, które będzie można zakupić również w koszykach eventowych." oraz "Po wybraniu komory klikamy w nią i dostarczamy towary, jeżeli nie jesteśmy zadowoleni z losowo dobranych towarów, możemy zadanie uruchomić ponownie

Czas oczekiwania na ponowne uruchomienie zadania, możemy skrócić za pomocą 2 florenów lub 5 budzików.

Czy teraz wszystko jest już jasne, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. szeszele

szeszele Naśladowca mistrzów

Juz jestem
    A to taki cwany jest ewent ? dzięki Ci pięknie za wyjaśnienie , bo chyba bym się nie doczytała?
    wiem że na Tobie można polegać
    Pozdrawiam i dobrej nocki
    kłódeczka

SMOD_Wadera* lubi to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Waderka poszła już odpoczywać, ale na pewno zobaczy podziękowanie :) A skoro wszystko zostało pięknie wyjaśnione, to temacik zamykam i życzę dobrej nocy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.