brzoswinia XL

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mariuszek1969, 10 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mariuszek1969

Mariuszek1969 Forumowy żółtodziób

dostałem od mentora brzoskwinie XL i niestety nie mogę jej postawić :-( skąd mam wziąść podstawę?

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Proszę poradnik:
    FAQ-drzewa

Brzoskwinię można też zdobyć podczas eventu
    G&T:)

3. magia00

magia00 Czeladnik forum

na drzewie mądrości możesz odkryć podstawę do brzoskwini

4. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Nie wiem jakim cudem mentor przesłał Ci brzoskwinię XL,ale ok skoro dostałeś,to do postawienia jej na polu potrzebujesz zwykłej brzoskwini,a tą możesz kupić w galerii handlowej w zakładce z drzewami za 40 florenów,odkryć runę "Owocowy raj" na drzewie mądrości za gwiazdki (30 szt..),gdzie nagrodą jest brzoskwinia lub poprosić kogoś podczas eventu G&T,jestem pewna że ktoś Ci podaruje takie drzewko jak już pojawi się ten event ;)

5. Czy autor ma jeszcze jakieś pytania ???:)

Graczom dziękuje za pomoc :)

6. Mariuszek1969

Mariuszek1969 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za pomoc a brzoskwinie może na kole wylosowałem ( moja pamięc dobra ,ale krótka ) . Mozna zamknąć :)

7. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja mam brzoskwinie xl z koła:)
    Czy można mieć od mentora nie wiem,nie interesowałam się tym tematem.

8. Dziękuję również i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.