Brzoskwinia z koła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika miwi45, 29 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dzień Dobry,
    czy drzewa XXL, wygrane na kole, są z podstawą czy są to same ulepszenia?
    W ostatnim czasie wygrałam 8 sztuk brzoskwini XXL, nie mam podstaw i nie mogę ich nijak ustawić. Czy to jakiś błąd czy tak ma być?
    Pozdrawiam.MW.

2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jeśli z koła, to mogą być z podstawą. Spróbuj je postawić na gołym gruncie, jak normalne drzewko. Potem jak je zwiniesz do paska, to rozdzielą się na podstawę i ulepszenie.
    Jeśli się nie uda ustawić, to niestety pozostaje polować na podstawy na G&T.

miwi45 lubi to.
  3. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dziękuję :) Właśnie nie da się na goły grunt. Poczekam zatem na G&T :)

dotikampo lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dotikampo dziękuję za pomoc.

miwi45 to nie jest błąd, w odróżnieniu od np. ulepszeń drzew z Renzo, które otrzymujemy z podstawą to ulepszenie brzoskwini XXL z koła fortuny jest bez podstawy i jeśli nie masz to pozostaje zdobyć podczas G&T, ewentualnie kupić w Galerii handlowej za 40 florenów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

miwi45 lubi to.
  5. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Wszystko jasne :) Można zamknąć.
    Miłego dnia :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.