brakujacy ladunek z ekspressu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rolniczka5525, 26 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rolniczka5525

rolniczka5525 Okazjonalny autor

dlaczego nie otrzymalam ladunku po odebraniu roslinki z ekspressu?

2. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

A sprawdziłaś w inwentarzu w zakładce drzewa?

3. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

ja tez mam ten sam problem, ladunek ...przyjezdza, pisza ze w inwentarzu, a w zakladce drzewa ich brak, wsiaklo mi ich chyba z 10..
    to jjest nie fair! placilam florenami, zeby szybciej sie zrobilo..

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Fakt jest taki ze juz kilka osób o tym pisało i niestety u mnie też kilka ładunków brak, podkreślam wiem gdzie i jak szukać ale mimo to przez to ze coś mi sie z nimi nie zgadzało to postanowiłam to sprawdzić i po zrobieniu małego testu i puszczeniu odpowiedniego ładunku , przyspieszeniu go za fl odebraniu ładunku zajrzałam a tam nie ma nie dodało danego ładunku, przelogowałam sie zajrzałam i dalej nie ma.

5. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Sprawdziłam u siebie, drzewko było w inwentarzu. Czy na pewno sprawdzacie w odpowiednich inwentarzach? Mamy drzewka na farmę i na Baha. Jeżeli ich nie macie proszę o wykonanie standardowych czynności - wylogowanie, zalogowanie, czyszczenie ciasteczek. W ostateczności piszcie proszę do PT, bo z pozycji forum nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić.

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

NO kochana Yasmino :) raczej wiem gdzie i jak szukać i pisałam ze po tym jak mi coś ilośc co do kursów sie nie zgadzała bo kursował cały czas z największym wkładem postanowiłam zrobić test, sprawdziłam ile mam pusciłam nowy skład i ponownie sprawdziłam po odebraniu i nie dodało odebranej sadzonki :( przelogowanie itp też nie pomogło , cos jest nie tak, nie za każdym razem i nie wszystkie ładunki dodaje

7. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Aga, wiem, że Ty wiesz, ale nie pozostaje nic innego, jak pisać do PT.

agucha31 lubi to.
  8. Roamntyk1982

Roamntyk1982 Stary wyjadacz

tajemnicze ładunek to drzewa sa inwentarzy wpasku po lewej stronie , pierwszy z obrazkiem jak (drzewo)
    a maja nazwe (srebna zagadkowe drzewo. brązowe zagadkowe drzewo. )poszukaj .

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Roamntyk1982 dziękuję za pomoc. Jeden z Twoich postów usunęłam.

Czy Autorka tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.