Brakujące roślinki ewentowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika akki56, 24 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akki56

akki56 Czeladnik forum

Ostatnio jest sporo ewentów w których dostajemy na start po kilka roślinek ewentowych, które trzeba rozmnożyć na własnej farmie. Niestety, mnie chyba ktoś robi "na złość" albo zalęgło mi się na farmie jakieś nieznane żarłoczne zwierzę zjadające te roślinki, bo już kolejny raz, choć w stodole pokazuje mi że tychże roślinek jest przykładowo 5 sztuk, to po posadzeniu ich na polu okazuje się, że posadziłam tylko cztery sztuki a piąta rozpłynęła się w niebycie, nie ma jej ani w stodole, ani na polu. Uważam , że jest to nie w porządku bo już na starcie mam " pod górkę">:(.Nie każcie mi tylko pisać do PT bo oni mają to głęboko z tyłu i choć pisałam do nich w tej sprawie wiele razy, ani razu nikt mi nie powiedział nawet "pocałuj się gdzieś" Czy ktoś też tak ma?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

akki56, a nie usunęłaś czasem obsianego już pola? Albo może robisz zasiew na super polu - tam są potrzebne 3 sztuki roślinki. Jeżeli tak nie jest, to tą sprawę może rozwiązać jedynie Pomoc Techniczna, gdyż na forum nikt nie jest w stanie sprawdzić co się u Ciebie dzieje.
    Poradnik: Pomoc Techniczna
    Pamiętaj że czasem odpowiedź zwrotna z PT "ląduje" w folderze SPAM, oraz odpowiedź od PT otrzymasz zawsze na adres mailowy przypisany do gry. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

albo moze masz gdzies małe pole ukryte przy drzewie i na nim jest jedno nasionko

4. akki56

akki56 Czeladnik forum

Nie usunęłam obsianego pola, nie mam super pól i niestety nie ukryło się żadne małe pole !!!!! Sprawdzam to przy każdym ewencie....to już kolejny ewent gdzie brakuje mi jednego nasionka ( w tym , gdzie było kilka rodzajów roślinek brakowało z każdej po jednym ). Również za każdym razem piszę do PT i niestety nie dostaję odpowiedzi...żadnej.... spam też sprawdzałam i tam też nic nie było. PT po prostu mnie " olewa" i nie reaguje na moje zapytania. Byłam ciekawa, czy ktoś też tak ma ale wygląda, że to tylko u mnie się dzieje. A co do pomocy technicznej, gram już kilka ładnych lat i kilka razy pisałam do nich w różnych sprawach i niestety ani razu nie uzyskałam od PT żadnej pomocy. I tyle w temacie PT

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

akki56, rozumiem wzburzenie, nie wiem dlaczego tak się u Ciebie dzieje, jak już psiałam z pozycji forum tego nie ustalę.
    Jak widać jesteś jedyna osoba która zgłasza ten problem na forum. Moja jedyna rada to prośba o napisanie jeszcze jednego zgłoszenia do PT. Być może masz przypisany do gry inny adres e-mail niż ten z którego korzystasz i w tym tkwi problem, warto to sprawdzić. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

chrumcia91, dziękuję za pomoc. :)

6. akki56

akki56 Czeladnik forum

Wiem, że z pozycji forum nic się nie da zrobić i nie o to mi chodziło, chciałam się dowiedzieć, czy ktoś jeszcze ma taki problem i pokazać graczom olewający stosunek PT do nas graczy. Oczywiście że napisałam wczoraj do PT, adres mailowy przypisany do konta mam nie zmieniony, jest od lat ten sam i jak zwykle... NIC !!!!. Żadnej odpowiedzi. Szkoda słów...chyba PT uważa, ze tego typu problem to nie jest problem. Pozdrawiam i życzę cierpliwości w kontaktach z PT. Można zamknąć ten temat bo szkoda dalej się irytować

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

akki56, samej mi się zdarza odpowiadać w PT i zapewniam Cię, że żadne zgłoszenie nie pozostaje bez odpowiedzi, więc bardzo proszę powstrzymaj się od takich niesłusznych opinii.Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.