brakujące produkty w stodole

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .savante., 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

cześć,

chciałam się dowiedzieć czy też tak macie, że znikają a właściwie to zniknęły Wam produkty ze stodoły, a niektóre pozmieniały sobie kategorie ?

* renifery u mnie widoczne są w zakładce Wszystkie zamiast wśród zwierząt
    * natomiast wśród upiornych roślin nie znajduję zębatych pomidorów ani mózgowca purpurowego, nie ma ich również w zakładce Wszystkie
    * w zakładce Rzemiosło brakuje mi natomiast mnóstwa produktów (np. smoothie z trawą cytrynową, maseczka z mango i ananasa), które mam dostępne w SPA Bahami lub w Piekarni, produktów tych nie znajduję nawet w kategorii Wszystkie

akcje : wyczyszczenie cookies, zmiana przeglądarki itd.
    reakcja : braki nadal obecne :(

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2016
  2. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

U mnie renifery wywiało na amen.Nigdzie ich nie ma nawet w zakładce Inne.

3. iwwciia

iwwciia Forumowy żółtodziób

witam, u mnie tez nie ma reniferów i czyszczenie nie pomaga chciała bym wiedziec kiedy będą z powrotem.

4. .savante.

powinny być w zakładce Wszystkie
    wpiszcie w polu do wyszukiwania, pewnie się pojawią

mnie raczej martwi sam fakt, że zwierzaki i produkty się przemieszczają pomiędzy kategoriami, czasem czegoś szukam i szukam i zanim znajdę stracę trochę czasu i cierpliwości -.-

póki znajduję jest ok, gorzej jak pewnego dnia nie odnajdę tego, co szukam a wiem że mam :p

5. kingab26

kingab26 Czeladnik forum

U mnie też renifery wywiało prawdopodobnie są to niekończące się błędy

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Jeśli chodzi o renifery to zapraszam do Oficjalnego Ogłoszenia w tej sprawie : >>>klik<<<.

Natomiast sprawdziłam przed chwilą na mojej farmie i wszystkie upiorne rośliny wyświetlają się w Stodole.
    Jeśli chodzi o zakładkę " Rzemiosło " to w niej wyświetlają się wszystkie półprodukty, końcowe przetwory znajdziemy w Spiżarni.

Sprawdźcie proszę te zakładki i napiszcie czy coś się nadal nie zgadza ?

7. .savante.

tak, o reniferach znalazłam informację, dziękuję

natomiast co do reszty, zakładki posprawdzane i nadal brakuje mi zębatych pomidorów (miałam ich jakieś 4 tysiaki) no i mózgowce wyparowały, szukałam i w "Inne" i "Wszystkie" (no i oczywiście w Upiornych roślinach też szukałam)
    półproduktów też brakuje sporo i nie znajduję ich :sleepy: dziwne rzeczy

Edit : jeśli podobne problemy ktoś tu jeszcze będzie miał, proszę uprzejmie MODów o zgłoszenie tego wyżej, może jakaś baza danych się gdzieś "zapętliła", nie rozwiążemy tej kwestii tu na forum, więc proszę tylko o tyle a potem wątek można zamknąć ;)

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2016
  8. SMOD_Atena

Tak to dziwne, bo jeśli chodzi o upiorne rośliny to nikt żadnych problemów nie zgłaszał, jesteś pierwszą osobą. Jak widać na poniższych obrazkach u mnie są wszystkie :

[​IMG][​IMG]

Nie wiem jak półprodukty, bo tam nigdy nie zaglądam i nie sprawdzam, a teraz też są różne.

Dlaczego u Ciebie nie są widoczne, nie wiem i z pozycji forum tego nie sprawdzimy. Jeśli przeglądarka jest wyczyszczona z ciasteczek cookies i flashowych, a rośliny nadal nie są widoczne to zapraszam do PT, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. .savante.

no półprodukty mnie zastanowiły, bo wrzuciłam trochę kwiecia i ze stanu kwiatków widać, że zeszły (ilość się zmniejszyła) a samego półproduktu nie znajduję
    co do upiornych, to chciałam zaplanować co nieco na kolejną pełnię i ku memu zdziwieniu nie ma tego, co było

zgłoszę się do PT
    dziękuję za wskazówki i pomoc

można zamykać
    miłego dnia

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.