Braki w inwentarzu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zosia74, 7 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia74

zosia74 Aktywny autor

Mam pięć drzewek złotolistnych, po zbiorach nie zapisało mi zbiorów, mam tylko 6 złotych liści a powinno być co najmniej 20.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Spróbuj się przelogować - możliwe, że zbieranie nie zapisało się na serwerze i jak wrócisz na farmę, drzewka będą nadal gotowe do zbioru :)

3. zosia74

zosia74 Aktywny autor

Jak coś się dzięje (na szczęście rzadko) to od tego zaczynam, ale tym razem to nie zadziałało

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ech :(
    Można jeszcze przeładować kompa albo przynajmniej przeglądarkę ;)
    I wyczyścić te nieszczęsne (rozmaite) ciasteczka.
    A jak nic nie pomoże, to miłej korespondencji z PT życzę ;)

5. zosia74

zosia74 Aktywny autor

Dziękuję pięknie, będę działać. a pisanie (z całym szacunkiem) do lub z PT jednak podaruje sobie. Na ostatnią moją powiastkę a i owszem odpisali mi (do teraz zastanawiam się co z ich informacją zrobić, tak nie dorzeczna )a problem po czasie (długim) sam się rozwiązał ;)

6. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

zzizzie dziękuję za pomoc.
    zosia74 czy czyszczenie ciasteczek pomogło? A może drzewo złotolistne było posadzone trochę później niż inne, sprawdź najeżdżając na nie kursorem ile czasu brakuje do następnego zbioru.
    Czy przypadkiem nie produkowałaś paszy dla świetlików, złote liście są potrzebne do tej produkcji?

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 lutego 2017
  7. zosia74

zosia74 Aktywny autor

Paszy nie produkowałam, bo zbieram do spółdzielni, posadzone już jakiś czas temu i zbierane rano. Ciasteczka wyczyszczone, zmiana kompa i przeglądarki też nic nie dała.
    Pytań więcej nie mam.
    zzizzie dziękuję za pomoc ;)

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli liście się nie znalazły, pozostaje kontakt z Pomocą Techniczną - z pozycji Forum niestety nie mamy możliwości sprawdzenia przyczyny ich zniknięcia.
    Skoro kolejnych pytań brak, ja również dziękuję i mam nadzieję, że jednak zdecydujesz się na wiadomość do PT :)
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.