brak zwierząt z oazy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika paulina_pamrowska, 11 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. paulina_pamrowska

paulina_pamrowska Forumowy żółtodziób

zebrałam teraz zwierzęta z oazy miłości (łącznie 6 oaz) i nie wyskoczył mi komunikat o tym co się narodziło, wydaje mi się, że w ogóle mi nie dopisało zwierząt.

2. piotruś6666

piotruś6666 Wielki mistrz forum

U mnie było tak samo ale zaraz po kilku minutach pokazały się zwierzęta jeszcze raz do zebrania.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

paulina_pamrowska, niestety z pozycji forum nie jestem w stanie Ci pomóc, nie mam po prostu takiej możliwości. Mogę doradzić wyczyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej, sprawdzenie wtyczki AFP - po to aby takie problemy nie zdarzały się w przyszłości. Dodaję od razu poradnik jak to wszytko zrobić: Gdy gra nie działa
    W sprawie ewentualnie zaginionych zwierząt napisz roszę do PT, opisz dokładnie problem, pamiętaj, że wiadomość musi mieć przynajmniej 140 znaków. Tutaj masz proszę poradnik, który wszystko wyjaśni: Pomoc Techniczna
    PT udzieli Ci informacji na temat zwierzaków z oazy :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka skierowana do PT,na forum od kilku dni jest nieaktywna,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.