Brak zwierząt wyhodowanych w oazie miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marcel0001, 6 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marcel0001

marcel0001 Forumowy żółtodziób

Witam, wyhodowałem dalmatyńczyki i mieszańce, ze zwykłych psów, pojawił się jak zawsze komunikat z informacją co mi się tam zrobiło z tych psów, czyli te dalmatyńczyki i mieszańce, no i wchodzę w zadanie, żeby je wykonać i nie ma tego co wyhodowałem. Po prostu nie pojawiły się w inwentarzu te zwierzęta, czyli superpasza poszła na marne :( proszę o pomoc.

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Przelogowałeś się?Może to pomoże.

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

marcel0001, czy po ponownym zalogowaniu wszystko już jest ok?

4. marcel0001

marcel0001 Forumowy żółtodziób

Nie, właśnie tych zwierząt z tego jednego "zbioru" nie ma. Pierwsze co zrobiłem to właśnie się przelogowałem, bez tego bym nie zawracał tutaj wam głowy :)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

marcel0001, zastosuj się w takim razie do porad z tego poradnika: gdy gra nie działa, jeżeli wykonasz zalecane tam czynności i nic nie pomoże, to pozostaje jedynie napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Wątek zamykam, ponieważ gracz był na forum i nie zadał już więcej pytań.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.