Brak zielonego ekspresu - sugestie.

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika sniegrzynek, 18 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

czy zielony ekspres ma przyjechacna farme w 2016 roku

1. tak

70 głos(ów)
    100,0%
  2. nie

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sniegrzynek

sniegrzynek Zaawansowany

-katie1234- i aleksandra lubią to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Jestem za....wczesniej nei mialam mozliwosci skorzystania z tego mini eventu wiec bardzo bym chciala w koncu go poznać :)

-katie1234- i sniegrzynek lubią to.
  3. sniegrzynek

sniegrzynek Zaawansowany

ja tez gram dopiero 1,5mies

-katie1234- lubi to.
  4. betty10

betty10 Zaawansowany

ja tez jestem za gram od poczatku ale akurat wtedy jak byl mialam przerwe w grze bardzo bym chciala zeby przyjechal

-katie1234- lubi to.
  5. AnnaHorejko

AnnaHorejko Forumowy żółtodziób

Też jestem za, nazbierała się dużo drzewek XL i chętnie zamienię je na coś lepszego.

ania1713, -katie1234- oraz betty10 lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam sniegrzynek.
    Przede wszystkim to zmieniam tytuł tego wątku, ponieważ słowo bunt nie ma nic wspólnego z tym tematem, a ponadto wszelkie protesty są na naszym forum zabronione zgodnie z poniższym punktem Regulaminu :

2.18. Protesty, bojkoty, itp.

Zabronione są wszelkie formy protestów, bojkotów itp. oraz nakłanianie do nich. Konstruktywne pomysły dotyczące aktualizacji w grze należy zamieszczać w odpowiednim wątku.

Kara:
    31- 51 pkt

Tym razem upominam słownie i bardzo proszę o tym pamiętać.

A co do Zielonego Ekspresu to rzeczywiście dawno tego mini-eventu nie było i ja osobiście nie mam nic przeciwko temu aby się pojawił. Sugestie i konstruktywne pomysły Graczy przekazywane są do Centrali, niemniej jednak o tym co i kiedy będzie pojawiało się w grze jak zawsze decydują jej twórcy. A co do sugestii, uwag czy pytań do twórców gry to mamy specjalnie w tym celu otwarty wątek, zapraszam tutaj : >>>Użytkownicy pytają, BP odpowiada<<<.

Wątek ten z uwagi na ankietę do oddawania głosów dodaję do alfabetycznego spisu treści i życzę owocnych dyskusji.

-katie1234- lubi to.
  7. sniegrzynek

sniegrzynek Zaawansowany

serdecznie przepraszam

-katie1234- lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Usuń proszę jeszcze to niewłaściwe w kontekście słowo z podpisu sygnatury i wszystko będzie w porządku.

xBabciaEwa i -katie1234- lubią to.
  9. Menasa

Menasa Forum Pro

Też bym się ucieszyła. Mam tylko po jednym dużym drzewku xxl.

10. Sekme

Sekme Generał forum

Niestety, ale Zielony Ekspres już nie przyjedzie. Właśnie pojawiło się OO-"biuletyn" >>KLIK<<
    Cytat na temat ZE:

11. betty10

betty10 Zaawansowany

nie bedzie zielonego ekspresu ale jesli dobrze przeczytalam to rafy tez nie bedzie

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No nie będzie, bo przychody im się nie balansują :D

MOD_Zgredek* lubi to.
  13. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Dziś się dowiedzieliśmy, że Zielony Ekspres więcej do nas nie przyjedzie :(
    Sugestie co wprowadzić w zamian proponuję podawać w dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów. Ten wątek zamykam.

SirMarkIIII lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.