brak zasobów bahamy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika julka2021, 7 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

u mnie podobnie brak na bahama :/

2. Miśka110583

Miśka110583 Forumowy żółtodziób

:( u mnie w stodole na bahamie też pusto... czekam na naprawę :(

3. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

U mnie też nic nie działa

4. Phyoriie

Phyoriie Czeladnik forum

Mam również ten sam problem, przelogowanie się nic nie daje, poza tym dopiero włączyłam grę .

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

6. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

a podobno w przyrodzie nic nie gdzie a jednak ciekawe tylko ile przyjdzie nam czekać na zwroty i czy ktoś "zapłaci" za błędy

7. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

najdziwniejsze że w stodole nie wyświetla, ale dopisuje normalnie i można siać, co za dziwna gra

8. gerwazyk

gerwazyk Okazjonalny autor

u mnie ten sam problem w stodole nic nie ma

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

10. adikab

adikab Ekspert forum

Wchodząc w stodołę, rzeczywiście nic nie pokazuje, ale jak wejdziecie sobie na targ w oferowane to roślinki, owoce są ;) więc problem pewnie jest tylko w wyświetlaniu, bo zbierane roślinki dochodzą :)

11. 13malinka94

13malinka94 Okazjonalny autor

Dlaczego mi zginęły plony,owoce drzew i produkty z Bahameramy? :mad:Czy ta gra jest dla wariatów? Już coraz bliżej jestem na "NIE" dla tej gry. :mad: Żeby nie było eventu który zaczyna się od "kuchy". :mad:Szukać ze świecą eventu, który zaczyna i kończy bez sensacji.o_O Już jestem uziemniona z pracą na Bahameramie. :cry:A event na farmie aż boję się zacząć. Muszę wyjść z gry bo mnie trzęsie.:mad: Może jutro będzie naprawiona ta kucha.

12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Na początku był problem, ale już naprawili. Jak nie masz to zapewne jeszcze nie przelogowałaś się w grze.

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jest Ogłoszenie w prawie problemów wyświetlania zasobów na Bahamie.
    Czekamy na naprawę.
    I zgadza się, w przyrodzie nic nie ginie. Jeżeli wejdzie się do stodoły przez zakładkę "wszystkie" to wyświetlają się również przedmioty z Bahamy.

14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ponieważ problem z zasobami z Bahamaramy został naprawiony i brak kolejnych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.