brak zakupionego pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewa2951, 29 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

hello, prosze o pomoc. Kupiłam w galerii pnącze - nie pamiętam jak się nazywało, miało dawać jakieś PD I skrzynię, kosztowało 750.000SG. problem w tym, że nie mogę go nigdzie znaleźć. wiem, że musze kliknąć na "wszystkie rzędy" I przesuwać strzałką, ale go tam nie ma:( siano też zniknęło:(

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

pnacze nazywa sie slodka niespodzianka
    wpisz w wyszukiwarce slowo słodka..
    i powinno sie pnacze pojawic

***kacper*** lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-norbijas- dziękuję za pomoc.

Ewa2951 odnalazłaś rząd chmur czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

znalazłam, ale ja już miałam to pnącze. nie zauważyłam i widocznie kupiłam to samo, ale mam tylko jedno, czyli tak jakby to stare. Czy jest jakaś szansa na odzyskanie SG w tej sytuacji?

5. SMOD_Atena

Nie ma takiej możliwości abyś kupiła ten sam rząd chmur dwukrotnie. Z pozycji forum nie mam niestety możliwości aby sprawdzić co zostało kupione, zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tam wszystko się wyjaśni. Tutaj znajdziesz poradnik jak wysłać formularz: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj mogę jeszcze w czymś pomóc?

6. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

chyba nie, dziękuję. wyślę formularz

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.