brak zakupów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika typ650, 23 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. typ650

typ650 Aktywny autor

Po raz kolejny zdarzyło się, że zrobiłam zakupy na targu i zabrało mi sianogrosze a nie dołożyło towaru za który zapłaciłam. Gdzie mam się udać po sprawiedliwość? :D

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę dokładnie co zostało kupione, do czasu wylogowania taka informacja widnieje w dzienniku zdarzeń, mała strzałka w środkowej, dolnej części okna gry.

Na grafice pod cyfrą 10:

Czy po sprawdzeniu zakupy nadal się nie zgadzają?

3. typ650

typ650 Aktywny autor

Sprawdziłam - było, że kupiłam-przelogowałam, zakupów jak nie było tak nie ma, a sianogroszy mniej niż przed zakupem - to nie pierwszy raz mi się zdarzyło...

4. SMOD_Atena

Nie ma takiej możliwości aby kupiony towar nie został dopisany do konta, a co i kiedy zostało zakupione zapisane jest na konsoli systemowej i sprawdzić to może Pomoc techniczna, w związku z czym zapraszam ze zgłoszeniem. Tutaj znajdziesz wskazówki jak wysłać formularz: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. typ650

typ650 Aktywny autor

Chcę to sprawdzić, bo podobnie dzieje się na farmie mojego męża - on też miał taką sytuację- tak czy siak chciałabym wiedzieć o co tu chodzi. Dziękuję za odp. miłego dnia :)

6. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam do PT również i Twojego męża.

A tutaj temat zamykam i wzajemnie miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.