Brak zagadkowej zagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika evitka40, 18 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

Witam. Około godziny temu kupiłam 10 zagadkowych zagród "Hornawan". Udało mi się wygrać basen dla suma, chyba za czwartym lub piątym podejściem. Niestety basen dla suma na razie nie istnieje. Kontaktowałam się wcześniej na forum w tej sprawie, ale odesłano mnie tutaj. W sumie wykorzystałam 9 tych zagród, jedną zostawiłam, bo może będzie jeszcze jeden sum, ale obawiam się, że chyba juz nie. Bardzo proszę zobaczyć, co się stało z moim sumikiem, bo zaginął w akcji. Dodam, ze resetowałam grę, ale nic to nie dało...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

evitka40 nadal piszesz na forum tym razem w dziale Pytań technicznych. W poprzednim wątku podałam Ci link do poradnika, znajdziesz w nim wskazówki jak wysłać zgłoszenie do Pomocy Technicznej. Zgłoszenie musisz wysłać z poziomu gry.

Jak się skontaktować z pomocą techniczną?

Bezpośrednio z farmy:

Jeśli jesteś zalogowany na farmie, wówczas mamy dwie możliwości:
    Opcja 1. Przewijamy stronę w dół i klikamy na dolny pasek pod okienkiem farmy i klikamy w napis "Pomoc Techniczna":

Opcja 2. Kolejną możliwością jest górny pasek, z którego wybieramy ikonkę "?!" i z rozwiniętej listy wybieramy ikonkę wykrzyknika (zostaniemy przeniesieni do formularza do PT)

W nowym okienku lub na nowej zakładce przeglądarki pojawia się formularz do wypełnienia:

1) wybierz rodzaj zapytania
    2) adres e-mail zostanie wpisany automatycznie
    3) dokładnie opisz swój problem, pamiętaj aby wiadomość zawierała min. 140 znaków
    4) przepisz kod z obrazka powyżej
    5) wyślij zapytanie

Gdzie znaleźć ID? ID naszej farmy znajduje się na dolnej belce w ramce gry:

Czy w czymś jeszcze mogę Ci pomóc?

3. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro ok to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.