brak złomu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika smokogniopal, 22 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. smokogniopal

smokogniopal Forumowy żółtodziób

Dlaczego nie wypada mi złom przy zbiorach? trzeba to gdzieś odblokować.
    Jak wprowadzono kotlarnie to w tym dniu wypadło mi dwa i dalej nic, nawet dostarczyłem w jednej z misji i dostałem skrzynkę XXL i dalej nic....
    Na drugim koncie wygrałem kotlarnie na kole fortuny i mi już nie trzeba złomu to tam ma 9.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety wypadanie złomu jest na razie rzadkością,pewnie dlatego że to narzędzie tak jak kotlarnia od niedawna jest w grze,wcześniej podobnie było z pędzelkami potrzebnymi do wybudowania tokarni pałeczek,a teraz wypadają już o wiele lepiej.
    Może zajrzyj do spółdzielni,do misji z produktami,w których nagrodą są skrzynki XXL,np..."Klejnoty koronne","Świeżo malowane","Na falach odnowy",itd...ja właśnie wykonując zadania z takich misji zdobyłam złom,bo z upraw też mi nie wypadał.
    Możesz też poprosić sąsiadów o przysyłanie w codziennych prezentach prezenty ze skrzynki,może akurat trafi się złom.

3. smokogniopal

smokogniopal Forumowy żółtodziób

Ze skrzynki XXL niestety nie wypadło, większość misji ze skrzynkami ma zrobione a do tych co zostały nie mam na razie towaru a na targu nie bardzo mam ochotę kupować i tracić sianogrosze.
    No cóż zostało uzbroić się w cierpliwość :)
    Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Życzę cierpliwości w takim razie i niech już ten złom zacznie wypadać.
    Dziękuję również,pozdrawiam wzajemnie i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.