brak wypadajek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myszczak, 5 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszczak

myszczak Forumowy żółtodziób

Ten event jest albo nastawiony na wyciąganie kasy od graczy albo chociaż na ich poważne zdenerwowanie. Od początku eventu nie wypadła mi ani jedna lampa! Tylko parę dostałam od Wydradryna. Tak się nie da tego skończyć. To już lepiej trzeba było napisać, że nic nie będzie wypadać, a jak ktoś chce skończyć event to musi sobie wypadajki kupić, byłoby uczciwie. Uprzedzając pytania mam i drzewa, i zagrody "długo-" i "krótkodojrzewające" i naprawdę totalnie nic!!!

winiulka i blondiafro16 lubią to.
  2. jolanta51

jolanta51 Czeladnik forum

witam, ja mam to samo , ani jedna lampa mi nie wypadla, cos jest nie tak

myszczak lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

myszczak zapraszam do zamieszczenia tej opinii i dyskusji o evencie w odpowiednim wątku: >Opinie Farmeramskie noce<.

Tutaj jest dział pytań technicznych, nie ma takiego w Twoim poście, w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.