Brak wypadajek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -troll-, 22 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Dalej nie ma wypadajek, może w końcu ktoś z adminów się za to weźmie a nie tylko wysyła nas do pomocy technicznej. Tylko to potraficie ?. Macie większe możliwości wiec korzystajcie z nich pomagając nam - od tego też jesteście wiec ruszcie się

taczanka555 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-troll- znamy swoje obowiązki, jako Ekipa forum możemy przekazywać opinie i uwagi Graczy co też jak zawsze robimy.

Wątek na temat wypadajek już jest, zapraszam do lektury: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -troll-

Może i jest tylko tam dopisać nic nie można. - martwy.
    Możecie dużo więcej, możecie nam pomagać a potraficie tylko do znudzenia o ciasteczkach pisać i wysyłać do pomocy tech. Może pora zacząć pomagać korzystając z waszych kanałów.

taczanka555 lubi to.
  4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A z czego te wypadajki nie wypadły?

5. -troll-

Z zagród, drzewek, warsztatów - wypadło dokładnie - ZERO

6. taczanka555

taczanka555 Baron forum

ja mam ciągle to samo: zero wypadajek, nie jest istotne, z jakiej zagrody, bo akurat to teraz zbierałam

7. SMOD_Atena

-troll- tak jak napisałam, znamy swoje obowiązki ale dziękuję za sugestię.

I tak jak napisałam w poprzednim temacie: jest niska częstotliwość wypadania i warto wystawić zagrody/fabryki/drzewa o dłuższym czasie hodowli/wzrostu, a tutaj znajdziesz sposoby na zwiększenie szans:
    Być może masz wystawione zagrody/drzewa o zbyt krótkim czasie hodowli/wzrostu i dlatego żadna wypadajka nie wypadła. Jeśli jest inaczej, zapraszam do PT, link znajdziesz pod ramką gry.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. taczanka555

taczanka555 Baron forum

ja mam o długim czasie wzrostu i drzewa b. długim czasie wzrostu i też mi nie wypadają. co to znaczy niska częstotliwość? jedna na dzień? bo tak mam. czy mod wie, jakie jest założenie gry? tak ma być?

9. -troll-

Mam wszelkie zagrody , warsztaty, drzewa to 99 poziom, dziękuję za sugestię ale o PT już pisałem i mam propozycję może Ty zwrócisz się do nich w imieniu graczy pisząc o zgłaszanych kłopotach graczy, chyba masz większą siłę przebicia w PT niż szary gracz, no chyba że się mylę.

10. SMOD_Atena

taczanka555 wszystkie informacje na temat eventu jakie otrzymaliśmy znajdziesz w poradniku: >>Wielki wypiek<<. To co napisałam o częstotliwości to obserwacje na mojej farmie, na wszystkich częściach mam zagrody/fabryki/drzewa o najdłuższym czasie hodowli/wzrostu i zebrałam ok. 30 kuponów, bardzo mało, następny zbiór dopiero jutro więc dziś już nic nie zbiorę. Być może tak właśnie ma być aby było jakieś utrudnienie, bo jak widać nagrody są dosyć wartościowe.

Do dalszej dyskusji zapraszam do wątku dyskusyjnego: >>klik<<.

-troll- jeśli uważasz, że na Twoim koncie są jakieś błędy to moje zgłoszenie nic nie da, bo to Twoje konto musi zostać sprawdzone i zgłoszenie zweryfikowane, dlatego też musisz to zrobić sam.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

11. SMOD_Atena

Posty nic nie wnoszące do tematu usunęłam, a skoro Autor zamiast zadać pytanie spamuje wątek, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.