brak wypadajek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika arturh2003, 22 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. arturh2003

arturh2003 Forumowy żółtodziób

od rana nie mam wypadajek a z bonusem liczyłam na dużo

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Srebrna rosa wypada tylko z roślin eventowych i drzew magicznych. Wypadanie przedmiotów z pól jest losowe, ale jest kilka sposobów na zwiększenie szans na większą ich liczbę. Takie informacje znajdziesz w poradniku: Wypadanie przedmiotów ze zbiorów.

Można kupić w Galerii handlowej pojedynczo i w pakietach, można też ją dostać w prezencie od sąsiadów/ znajomych lub poprosić innych Graczy w tym wątku: Idealne zdjęcie czyli Dożynki 2016- Srebrna rosa- wymiana, prezenty.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. arturh2003

na noc miałam zasiane gozdziki czyli max punktów plus chleb marchewkowy 20procent ijabłecznik z cykinią 60procent i żeby ani jednej wypadajki?

4. SMOD_Atena

To normalne, że nie miałaś wypadajek, tak jak wyżej napisałam, srebrna rosa wypada tylko z roślin eventowych i drzew magicznych.

Na wypadanie przedmiotów nie działają również żadne bonusy zwiększające ilość roślin czy PD.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. arturh2003

dzięki moje przeoczenie

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro wszystko jest już jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.