brak wypadajek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kevin, 1 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kevin

kevin Forum Pro

nie chodzi o to że event wystartował z opóźnieniem ,(do tego się przyzwyczailiśmy) chodzi o to że było zasygnalizowane że jest event ,a w rzeczywistości go nie było , dlatego większość graczy wprowadzona w błąd została pozbawiona wypadajek ,a to moim zdaniem jest już powód do rekompensaty , wygląda trochę jakby to było specjalne zagranie ,

ross2 i Karkalinka lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kevin, opinie i uwagi Graczy są przekazywane do Centrali, nie mamy jednak żadnego wpływu na decyzje tam podejmowane.
    Dziękuję za Twoje uwagi, jednakże znajdujesz się w dziale Pytań ogólnych, czy więc masz tutaj jakieś pytanie ?

Do zamieszczenia opinii i uwag zapraszam do wątku dyskusyjnego : >>>klik<<<.

3. SMOD_Atena

Karkalinka, ten dział nie służy do dyskusji, wyżej podałam właściwy adres do zamieszczenia opinii i uwag. Twój post usuwam.

4. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

popieram... ja też zebrałam 0 14.10 i wypadajek nie dostałam należy się rekompensata jak nic..

5. foremka.

foremka. Zaawansowany

Dokładnie. Była informacja że event się rozpoczął. Pasek na którym widniała ikonka. To nie było tak że sie event nie rozpoczął. Co za bzdurę nam próbują wcisnąć. Event sie zaczął chociażby dlatego że były też dostępne mroczne pola. Czyli 2 znaki że event działa.

6. SMOD_Atena

Jak czytamy w Ogłoszeniu : >>>klik<<< rekompensata niestety nie została przyznana. Bardzo mi przykro, w tym temacie nic nie możemy zrobić. Z opiniami i uwagami zapraszam do wyżej podanego wątku dyskusyjnego a tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.