brak wypadajek z menażeri i manufaktury

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Megan, 1 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

Od kilku dni nic nie wypada z menażeri i manufaktury, zbieram tylko zwierzaki, PD dopisuje a wypadajek nie ma żadnej.
    Nie zwracałam do niedawna aż takiej uwagi na to, lecz gdy gracze piszą ile mają wiertarek mnie to zastanowiło, że od ponad dwóch tygodni u mnie nic się nie dzieje.
    Wczoraj dokładnie sprawdziłam, dziś też i nic, nawet jedna deseczka nie wyleciała.
    Dodam, że w manufakturze na wyspie mam cztery zagrody tukanów, na farmie żółwie, w manufakturze pomarańczowe strusie jaja.
    Dwie minuty temu zebrałam żółwie na farmie, dołączam screen z dzienniczka zdarzenia, ta mangadora wyleciała z dwóch drzewek xxl dębu korkowego.

Ktoś już tu zgłaszał także problem z wypadajkami z menażerii i chyba to nie jest jednostkowy problem.

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ponieważ zgłosiłaś ten problem również w innym temacie, tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.