Brak wykresu oddanych ilości roślin

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

U mnie w zadaniu 1 czasowym, po zebraniu roślinek eventowych z pól, nie ma tej linii, ze coś przybyło PD, ale jak wejdę na 1 zadanie w spółdzielni, to pod spodem mam zapis: wykonano 6537. zostało 58 463. Dziwne, bo inni mają to na rysunku, w postaci tego wykresu, a u mnie 0. Dobrze, ze chociaż to powiadomienie jest. Czy można coś z tym zrobić?

2. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

a probowalas najechac myszka na ten pasek postepu? ja widze komunikat dopiero po najechaniu mysza

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Elcia dziękuję za pomoc.

Danusiu,tak jak napisała ells.w87,po najechaniu kursorem na okienko pojawi się liczba zdobytych PD.Być może przy większej ilości PD pasek postępu się przesunie,ja szczerze mówiąc nie zwróciłam na to uwagi i zadanie 1 już skończyłam,tak że nie sprawdzę tego.
    Jak zawsze polecam czyszczenie,itd.. :)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Pasek nie reaguje na najechanie myszką, a u wnuka pomimo mniejszej ilości PD, pasek spisuje się normalnie.. Ale oby mi tylko dopisało PD, to niech juz tak zostanie. Dziękuję, można zamknąć!

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mam nadzieję,że zebrane PD zostały prawidłowo dopisane.Miłej gry życzę i zgodnie z życzeniem temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.