Brak wybiegu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 6 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

zniknął mi mały wybieg 1x1 z umieszczonym w nim jakimś rodzajem kameleona z hodowli. Nie pamiętam jakim, ale to bez znaczenia.
    Przepraszam, jest błąd w tytule, ale nie mam jak go zmienić

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Tytuł wątku zmieniłam :)
    Sprawdź proszę dokładnie, czy wybieg znajduje się na polu. Może go przesunęłaś i gdzieś sprytnie się schował? ;) Mogło się również zdarzyć, że usunęłaś go do paska - należy wtedy pamiętać, że wybieg/pastwisko wraca do inwentarza z ikonką wazonu, a zwierzęta z powrotem do stodoły :) Sprawdź te możliwości, a jeśli wybieg oraz kameleon się nie znajdą, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną - tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum nie mamy takiej możliwości.
    Daj znać, czy zwierzak się odnalazł :)

taczanka555 lubi to.
  3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

O, bardzo przepraszam, znalazłam wybieg, kiedyś zmieniłam zwierzaka na wygranego w evencie, stąd ani zwierzak ani wybieg nie kojarzył mi się z tym, co miałam. wszystko ok, temat do zamknięcia, przepraszam za zamieszanie

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.