brak wody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 3 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. leon.koper

leon.koper Forumowy żółtodziób

Zrobiłem to samo, wyczyściłem ciasteczka i wody nadal brak ... niestety...

2. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

u mnie to samo - zmieniłam przeglądarkę odświeżyłam stronę ale źródełko nadal jest puste ....

3. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

ja odświeżałam kilka razy teraz już jest normalnie... w newsach pokazują się kwiatki z imprezowego pewnie przez ten mini event te problemy z wodą były, próbujcie.

4. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Niestety u mnie nie ma i nie mam do czego się stosować bo laptop 2 dni temu gruntownie wyczyszczony
    W ogóle wyłączyłam i po włączeniu nic nie działa

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nic nie pomaga,,sąsiad napisał,że nie ma problemów z wodą,,ale ma ofertę kwiatków,,u mnie nie ma oferty kwiatków i wody,,,buuu

kybek93 lubi to.
  6. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

u mnie też są już kwiatki , myślę że zaraz dotrą do wszystkich, woda jest, w galerii handlowej też już wszystko normalnie, wcześniej pustki były...

aleksandra i kybek93 lubią to.
  7. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Śpieszę donieść ,że już mam wodę....

.Robaczek. lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ciasteczka flashowe również zostały wyczyszczone ? Przeglądarka zamknięta i otworzona ponownie ?

Bardzo proszę spróbujcie jeszcze raz.

To, że laptop był czyszczony 2 dni temu nie ma żadnego znaczenia kiedy wystąpią problemy. Bardzo proszę powtórzyć standardowe czynności.

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam już wodę i kwiatki,, do kupienia też,,dzięki,,ale blisko zawału byłam

10. leon.koper

wiem jak postępować w sytuacji takich problemów - wina leżała po stronie bp - woda pojawiła się wraz z wyprzedażą kwiatków -notabene 52 minuty po starcie (wg. oo) - przez ten czas jak jakiś głupi odświeżałem stronę licząc na podlanie roślinek - teraz czeka mnie ręcze wieczorne zbieranie roślinek bo kombaj skończy się chwilkę przed...

w tej sytuacji 1 godzinny kupon na kombajn byłby jakąś rekompensatą - ale chyba raczej nie ma na co liczyć bo nawet ogłoszenia na temat błędu nie było ... jak zwykle wszystko zamiecione pod dywan ... no bo może nikt by nie zauważył ... jak zawsze...

11. SMOD_Atena

Takie chwilowe czy też 1-godzinne problemy mają prawo wystąpić w grze online i raczej nie spodziewałabym się w związku z nimi rekompensaty. Tak jak jest napisane w OWH :

4 Dostępność

Bigpoint gwarantuje dostępność gier i serwisów przeciętnie przez 90% (dziewięćdziesiąt procent) roku. Wyłączone z tego są okresy, w których serwery portalu gier Bigpoint lub poszczególnych gier nie są dostępne przez internet z powodu problemów technicznych lub innych problemów, pozostających poza strefą wpływów Bigpoint (siła wyższa, zawinienie osób trzecich, itd.) oraz okresy, w których przeprowadzane są rutynowe prace konserwacyjne. Odpowiedzialność cywilna firmy Bigpoint za umyślną lub spowodowaną rażącą niedbałością niedostępność gier i serwisów pozostaje nienaruszona. Bigpoint może ograniczyć dostęp do usług, o ile wymaga tego bezpieczeństwo pracy sieci, utrzymanie integralności sieci, a zwłaszcza w celu uniknięcia poważnych zakłóceń sieci czy oprogramowania lub utraty zapisanych w pamięci danych."

Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie ?

12. leon.koper

ja w sumie nie mam - nie dyskutuje się przecież z "siłą wyższą"

swoją drogą świetny zapis - zwalnia z wszelkiej odpowiedzialności - kasę bierzemy a jak wam się uda skorzystać to fajnie jak nie to też fajnie

13. ma-ter

ma-ter Komandor forum

wodę już mam :D ale rekompensata i tak byłaby mile widziana :D

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jakoś przeżyję,,wodę już mam,,pójdę na spacer

15. SMOD_Atena

maria5510 czy problem z zakupem wody ustąpił czy masz jeszcze jakieś pytanie w temacie?

16. SMOD_Atena

Kolejne pytania w temacie nie pojawiły się więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.