Brak wielbłądów pomimo postawionej zagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rolnik_matik, 10 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Witam, od kilku dni mam ustawione zagrody na baha, w tym czerwone wielbłądy. Jednak jak kiedyś miałam ich 3 sztuki tak i teraz ciągle są trzy sztuki. Nie oddaję ich do żadnej misji, nie sprzedaję, próbuję tylko w oazie ale co tam zaglądam ciągle są tylko 3 wielbłądy. Czy mogę prosić o sprawdzenie mojego problemu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam,
    rolnik_matik z pozycji forum nie sprawdzimy, zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik jak wysłać zgłoszenie: Pomoc Techniczna.

Zanim jednak napiszesz do PT, to zapytam: czy nie masz wystawionej fabryki wielbłądów czyli Tkalni dywanów?

3. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Bardzo dziękuję, mam i tkalnię i fabrykę. Już czytam poradnik więc można zamknąć lub usunąć mój wątek :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, a skoro wszystko już jest wyjaśnione i można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.