Brak wiązanek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika yakor, 4 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yakor

yakor Forumowy żółtodziób

Wyprodukowałam 12 wiązanek w młynie i oddawałam je zajączkom, jednak okazało się, że zamiast 12, przyznano mi tylko 6. Stało się to już przy 3 poziomie, wcześniej było wszystko w porządku. 6 wiązanej to aż 900 lilii...

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

yakor, chwileczkę bo nie rozumiem, nastawiłaś młyn na 12 wiązanek a wyprodukował 6? Czy może dałaś 12 wiązanek króliczkom a dostałaś tylko 6 jajek?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

młyn moze czasem zjada...mi ostatnio chyba super paszę zjadł :oops:

4. justys30

justys30 Forumowy żółtodziób

Ja mam z kolei problem, ze jak wyprodukuje np. 1 wiazanke dam ja krolikowi to mi nie zalicza jej w pasku zadan i tak mam 99 wiazanek na 100 wlozylam juz 2 i nadal mam 99 za miast zakonczyc enent :)

5. zybiaaa

zybiaaa Forumowy żółtodziób

mam to samo...mialam 73 sztuki wiazanek...wyprodukowalam 5...dalam krolikom i nadal 73 !!!! kto mi odda teraz straty ?????????????

6. Spróbujcie wylogować i zalogować się ponownie bo wygląda to na błąd wyświetlenia :)

Jeżeli nadal nie będzie Wam się zgadzała ilość to zapraszam do Pomocy Technicznej :)

7. Lunari78

Lunari78 Książę forum

też miałam problem z wiazankami dałam 5 wiązanek a dostałam tylko 3 prezenty pd i sianogrosze :(

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Lunari78, możliwe że pojawił się u Ciebie jakiś drobny błąd wyświetlania, może za szybko kliknęłaś w pisanki i np. okienko z nagrodami się nie wyświetliło? Jeżeli chcesz dowiedzieć się jakie nagrody dostałaś napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej (link do poradnika podała MOD_Kleopatra powyżej), gdyż jedynie w PT uzyskasz informacje o zdobytych nagrodach :)

yakor, czy masz jeszcze jakieś pytania?

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autor nie zgłasza więcej pytań, więc wątek pozwalam sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.