brak wejścia do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amax55, 29 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amax55

amax55 Forumowy żółtodziób

Mam kilka kont na farmeramie i do dwóch nie mam wejścia.Pasek postępu po zalogowaniu dochodzi do 99 % i staje.Zaznaczam że mam aktualną wtyczkę AFP i wyczyszczone ciasteczka, korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox ale to samo dzieje się na Chrome. Mam system Windows 7.Proszę o podpowiedź co modę jeszcze zrobić i dlaczego tak się dzieje, z góry dziękuję.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Po twoim opisie przychodzą mi na myśl dwie rzeczy. Pierwszą jest problem z łączem internetowym. Chwilowa utrata płynności łącza może właśnie dawać takie objawy jakie zostały opisane. Drugim są ciasteczka AFP, tutaj warto pamiętać, że nie czyszczą się one równocześnie z przeglądarką. Informacje jak je wyczyścić znajdziesz w : Pamięć podręczna i ciasteczka

3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Czy problemy z wejściem na Farmę udało się rozwiązać? Czy masz jeszcze jakieś pytania?

4. aszer66

aszer66 Forumowy żółtodziób

polecam program AVG pc tuneup do czyszczenia na win7 tak jak na 10

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aszer66 dziękuję za podpowiedź.

Autor od momentu zgłoszenia problemu nie pojawił się na forum, domyślam się więc że problem ustąpił i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.