Brak wejściówek imprezowych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kuzyneczka1, 16 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kuzyneczka1

Kuzyneczka1 Czeladnik forum

Dzisiaj w południe dostałam na e-mail potwierdzenie płatności za wejściówki z informacją, że za parę minut powinny one być na moim koncie. Minęło 8 godzin, a po wejściówkach ani śladu. Czekać jeszcze, czy gdzieś to zgłosić?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

A kiedy dokonałaś zakupu tych wejściówek? Pamiętasz kiedy to dokładnie było? :)

3. Kuzyneczka1

Tak. W czwartek (11.09.) przed południem, przelewem.

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

A mail z potwierdzeniem płatności doszedł dopiero dzisiaj w południe?

5. rupers

rupers Forumowy żółtodziób

ja mam to samo informację dostałem przed południem , a wejściówek nie ma ???

6. Kuzyneczka1

Tak, e-mail z potwierdzeniem przyszedł dzisiaj, dokładnie o 12.03 :) Nie martwiłam się tym, w końcu mają pięć dni roboczych, to cierpliwie czekałam. Ale skoro dostałam już wiadomość, a w niej, że za parę minut artykuł powinien być na koncie, a po tylu godzinach nadal nie ma, to zaczynam się niepokoić.

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Napisz więc do Pomocy Technicznej gdzie konto zostanie sprawdzone. Link znajdziesz tuż pod ramką gry. :)

8. Kuzyneczka1

Dzięki. Wybrałam z ramki "problem w grze", sytuację opisałam i czekam :)

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie wątek zamykam i trzymam kciuki za pozytywne załatwienie Twojej sprawy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.