Brak w inwentarzu elektrycznej gwiazdy :/

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika sabiba15, 26 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sabiba15

sabiba15 Weteran forum

Nie rozumiem czego nie mam w inwentarzu elektrycznej gwiazdy? nie mogę jej posiać na polach...dlaczego?

To znaczy mam w stodole 10 sztuk ale nie moge ich posadzic. Wypadajka " też mi już nie wypada...jest napisane że event trwa do 24 jest 26 kwietnia a w aktualnościach mam napisane że jeszcze 80 h trwa. To jakiś błąd ?

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 kwietnia 2018
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Tak ma być. zgodnie z ogłoszeniem

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/roboci-rock.58710/#post-1780712

Nie można sadzić rośliny, kupić koszyczków a wypadajki też nie lecą. Można tylko robić płyty z młynie. No i wykorzystać te 18 które dostaliśmy w rekompensacie.

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

sabiba15 - do zadawania pytań polecam dział Pomoc.
    Tutaj wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.