Brak ulepszenia zagród - ropuchy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika malinka5010, 20 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Dzień dobry.
    Kupiłam 2 szt ulepszeń zagród na ropuchy za 110 FL , które były w promocji. Niestety ale ich nie otrzymałam a floreny w ilości 110 fl zostały potrącone . Napisałam do Działu Technicznego w j. polskim. Po czym dostałam odpowiedź ,że zlecenia przyjmują tylko w j. angielskim i niemieckim. Niestety nie znam języków na tyle by pisać w angielskim lub niemieckim. Proszę o pomoc. Nadmieniam , że w tym czasie kupiłam też pakiet nowych zagród za 630 FL. Pozdrawiam Malinka5010

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Niestety na forum nie jesteśmy w stanie Ci pomóc. Kupione ulepszenia oczka dla ropuch powinny znaleźć się w inwentarzu na Farmie. Jeśli ich nie masz, musi to wyjaśnić Pomoc techniczna. Nie przejmuj się, że nie znasz żadnego z tych 2 języków. Skorzystaj z translatora i przetłumaczony przez niego tekst pytania wklej do okna zgłoszenia. Myślę, że sobie poradzą, bo naprawdę dokładają wielu starań, żeby zrozumieć na czym polega problem Gracza:)

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

3. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

dziękuję za informację . właśnie przyszły ulepszenia pozdrawiam

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Bardzo się cieszę. Widocznie szły na piechotę, zamiast przyjechać ekspresem;)
    Skoro ulepszenia się znalazły, zamykam temat. Miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.