brak torebki nasion wyganej z puzzli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 4 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

witam zrobiłam puzzle dostałam jedną torepke nasion róży ale jej nie ma odświeżenie nie pomogło:(

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Z puzzli otrzymujesz sakiewki, które musisz otworzyć (można to zrobić z poziomu planszy eventowej) dopiero z tych sakiewek dostajesz konkretne nasiona, które należy wysiać, aby otrzymać z nich rośliny do zadań.

Jeśli wszystko zrobiłaś zgodnie z poradnikiem i nie masz nasion to zapraszam do PT.

3. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ale tam nic nie ma

4. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

A możesz sprecyzować gdzie nic nie ma? Najlepiej poprosiłabym o zrzut z ekranu obrazujący problem, bo obawiam się, że bez niego możemy mieć problem ze... zdiagnozowaniem problemu ;)

5. Lunari78

Lunari78 Książę forum

znalazłam ale długo szukałam sakiewka jest na niebieskim tle i to mnie zmyliło bo ten kolor oznacza że coś jest za premium:oops:

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Skoro przycisk z sakiewkami się znalazł - zamykam temat:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.