Brak smsa potwierdzającego płatność

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niniu20, 21 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niniu20

niniu20 Forumowy żółtodziób

Wysłalam smsa, żeby otrzymać floreny, niestety nie dostałam potwierdzenia, czy jest jakiś problem z płatnościami?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną nic nam nie wiadomo aby występowały jakieś problemy z tą formą płatności. Być może wpisałaś zły kod lub wysłałaś na nieprawidłowy numer. Wszelkie kwestie związane z płatnością sms należy zgłaszać do serwisu zajmującego się nimi czyli Mobiltek.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. niniu20

niniu20 Forumowy żółtodziób

Sprawdziłam 3 razy, wszystko jest poprawnie wpisane :( Dzięki za info.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem, że pieniądze z telefonu zostały pobrane. Jeśli tak, to tak jak napisałam wyżej: skontaktuj się proszę z serwisem Mobiltek.

Jeśli jednak pieniądze nie zostały pobrane z powodu błędnie wpisanego kodu czy numeru to zapraszam do skorzystania z formularza kontaktowego do działu Płatności : >>>klik<<<.

A skoro nie masz tutaj już żadnych pytań to miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.