Brak skrzyni z eventu bawarskiego

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 22 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Pnącze z obecnego eventu bawarskiego ma dawać skrzynię z niespodziankami. Po odpaleniu pnącza nie mam tej skrzyni w żadnej zakładce, żadnym magazynie itd. itp. Nie ma jej i już. Pisałem do PT - odpisali, że powinna być w zakładce towar konsumpcyjny. Tam jej nie ma! Napisałem ponownie i zaległa cisza. Może trzeba poruszyć ten problem na szerszym forum (inni gracze też nie mają tej skrzyni).

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Krokodylek75, zapewniam, że problem zostanie rozwiązany w pomocy technicznej, proszę abyś kontynuowała rozpoczętą z pomocą techniczna korespondencję.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Czarna dziura.... PT milczy , a napisałem po 9ej. Już chyba nie chcę tej skrzyni. Skoro nie możesz mi pomóc to lipa. Więcej pytań nie mam.

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Skoro brak pytań, to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.