brak sklepu Jacka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Galganicaa, 29 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Galganicaa

Galganicaa Forumowy żółtodziób

Witam wróciłam na farmę po dłuższej przerwie ale nie mogę się pozbierać z ewentem hallowinowym, nie wiem gdzie szukać sklepu Jacka, dlaczego nie mogę siać starych roślin np. mózgokapusty, zębatych pomidorów i wszystkich innych, iskąd mam wziąźć rosiczkę księżycową i inne rośliny do misji upiorne zakupy

2. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

od 4 do 5 listopada - Pełnia Księżyca
    To wszystko będzie na Ciebie czekało w tych dniach a ogólnie tylko podczas mini eventu "pełnia księżyca ";)

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Spokojnie, Sklep Jacka znajdziesz tylko podczas trwania mini eventu Pełnia księżyca, który parę dni temu się skończył. Obecnie trwa event Halloween, więc roślinek z Pełni siać nie możemy, mamy dwie specjalne roślinki eventowe, które po zakończeniu akcji specjalnej zostaną z gry wycofane. Na Pełnię trzeba będzie siać do przyszłego miesiąca, bardzo proszę w kalendarzu na następny miesiąc jest już ujęta -->> INFO: Kalendarz imprez 2014 :)

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Tamte roślinki,które wymieniłaś siejemy podczas mini-eventu Pełnia ksieżyca:)
    Ten event dobiegł już końca,ale początkiem listopada znów się pojawi-zobacz jakie mamy eventy w Kalendarzu na listopad:)
    Aktualnie trwa event Halloween, w tym evencie siejemy 2 roślinki: duszące pnącze oraz kapelusznik świetlisty:)
    A sklep Jacka jest dostępny tylko podczas pełni:)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Może podrzucę Ci jeszcze poradnik do eventu Halloween 2014, żebyś miała jakieś rozeznanie -->> EVENT: Halloween 2014 :)

A graczom za ich pomoc ślicznie dziękuję. :)

6. Galganicaa

Galganicaa Forumowy żółtodziób

dziękuję bardzo za szybką odpowiedz wszystko wiem

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Skoro pytań już nie masz, to zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.