Brak robali

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 1 kwietnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiamoja1

kasiamoja1 Stały bywalec

Dzień dobry. Jak w temacie, nie mam żadnych robali. Cybergrzyby mam, przelogowałam grę i nic. Co mam zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam kasiamoja1.

U mnie jest tylko jeden wielki robal na mapie:p

rrrr.png

A właściwie to po co Ci te robale?

3. kasiamoja1

kasiamoja1 Stały bywalec

U mnie nie ma - także w tym miejscu. A Robalek potrzebny mi do towarzystwa :) Co to za kawa bez Robalka :)

4. SMOD_Atena

No to może musisz się jeszcze za tym robalem rozejrzeć, nie wiem może gdzieś na wyspie albo innej łące, a może w Newsach. U mnie nie wiem skąd ale zanim przypełzł ten duży robal to pojawiło się takie okienko:

rob.png

5. mania4691

mania4691 Stały bywalec

Ja odhaczyłam sobie item "Lodowy jeleń" i dostałam za niego cybergrzyba i wtedy pojawiło mi się to ufo na głownej.

6. SMOD_Atena

mania4691 możliwe, że robal pojawi się po zebraniu jakiegoś itemu albo wejściu na Wybieg dla zwierzaków domowych.

-mala159- lubi to.
  7. kasiamoja1

kasiamoja1 Stały bywalec

Mam Robalka, pije właśnie kawę ;) Dziękuję za pomoc

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, smacznej kawy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.