brak rośliny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Olenka47, 6 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

rozpoczął się event zebrałam roślinę ręcznie posiałam na dużych polach /kombajn nie dał rady/ chciałam podlać , a okazało się ze już nie mam co , BRAK rośliny , przelogowałam się , zamknęłam grę i dalej brak , event trwa a tu jak zawsze problem , co mam zrobić ??

ile można czekać na odpowiedź , czas leci a rośliny brak

Posty połączyłam. Nie dodaj ich proszę bezpośrednio pod sobą, ponieważ jest to niezgodne z regułami forum.
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 stycznia 2022
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Z poziomu forum nie mamy możliwości sprawdzenia co dzieje się na Twojej Farmie. W przypadkach takich jak Twój należy skontaktować się z Pomocą techniczną.

Czy masz jeszcze pytania?

3. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

mogę mieć tylko jedno pytanie , to jakie masz możliwości ? po co forum, po co pomoc techniczna na forum? zawsze odsyłacie do Pomocy technicznej , po tylu latach grania zawsze takie same odpowiedzi , wyczyść ciasteczka / wyczyszczone/ gra odpalona przez przegladarkę czy klienta itd itp

4. BA_Marion

_Olenka47, na forum nie ma Pomocy technicznej. Dział pomocy dzieli się na działy Pytań ogólnych i Pytań technicznych, określają one tylko tematykę pytań. Większość kwestii daje się wyjaśnić na forum, ale jak wyżej pisałam z poziomu forum nie mam możliwości zajrzenia na Twoją farmę. Skontaktuj się więc z nią proszę, chyba że wolisz czekać aż po którymś kolejnym odświeżeniu roślina do Ciebie wróci.

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

5. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

nie dziękuję

6. BA_Marion

Również dziękuję i skoro na forum pomóc nie możemy, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.