brak rośliny ewentowej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..-Joanna-.., 26 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..-Joanna-..

..-Joanna-.. Czeladnik forum

Niestety nie mam kostek cukru do posiania. Kilka razy już się lodowałam i nic. Czy tylko ja mam taki problem, czy misja jest opóźniona? W spółdzielni jest, a roślin na siew nie ma.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

..-Joanna-.. rośliny specjalne do tej części misji siejemy na łąkach należących do Bahamaramy. Sprawdź proszę na wyspie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ..-Joanna-..

na bahamie też nie mam. Sprawdzałam. Choć w FAQ jest napisane, że na głównych łąkach. Poczekam jeszcze, może się pojawi.

4. SMOD_Atena

Wyloguj się z gry, zaloguj ponownie i sprawdź na wyspie, tam musisz mieć roślinę specjalną do wysiania.
    Z poradnika:

Daj proszę znać czy po ponownym zalogowaniu do gry roślina się pojawiła?

5. ..-Joanna-..

Logowałam się już parę razy, ale dopiero teraz pomogło i się kosteczki pojawiły. Szkoda tylko, że z takim opóźnieniem.

dziękuję za pomoc. Roślinki już rosną.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

6. SMOD_Atena

..-Joanna-.. nie było opóźnienia, jak przejrzysz forum to będziesz widziała, że tylko u Ciebie brak było roślin (myślę, że to związane być mogło z ciągłością połączenia internetowego i braku logowania do gry po starcie eventu), bo żadnych takich zgłoszeń nie było.

A skoro już roślinki rosną to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.