Brak roślin w pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pepa2016, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dzień dobry, jest 15:15 a stan moich roślin w pełni księżyca to 0. To moja pierwsza pełnia, więc nie mam roślin z poprzednich edycji. Przelogowanie nic nie pomogło.
    Proszę o pomoc :/

Ok, rośliny pojawiły się z 20-minutowym poślizgiem ;)

Twoje wypowiedzi połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 kwietnia 2016
  2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Cieszę się, że roślinki zostały dopisane do Twojego konta i wszystko wróciło do normy :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. lexonia

lexonia Forumowy żółtodziób

u mnie w dalszym ciągu brak roślinek.....:cry:

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Wyloguj się i zaloguj ponownie do gry. Skorzystaj również z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. Jeśli roślinki nadal nie będą widoczne, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum nie mamy takiej możliwości.

5. lexonia

lexonia Forumowy żółtodziób

6. 4neczka

4neczka Forumowy żółtodziób

Ja zastosowałam się do poradnika i nic dalej nie mam upiornych roślinek do posadzenia :( a czas tyka :(

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Skorzystaj proszę z porad podanych powyżej. Wyloguj się i zaloguj ponownie do gry, a jeśli to nie pomoże, skorzystaj proszę z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. Jeśli roślinki nadal nie będą widoczne, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum nie mamy takiej możliwości.

8. 4neczka

4neczka Forumowy żółtodziób

Skorzystałam z z powyższych rad i nic nie pomogło .
    Skontaktuję się z pomocą techniczną .
    Dzięki

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję :)
    Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytania? :)

10. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Może poza tym, czy dla osób mających problem z roślinami gra nie powinna zostać przedłużona, ale to raczej pytanie retoryczne ;)
    Przepraszam za post pod postem, zależało mi, żeby ten drugi był widoczny, by już nie kłopotać MOD-ów :)

11. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli Pełnia zostanie przedłużona, z pewnością pojawi się stosowne ogłoszenie na Forum. Na chwilę obecną nie potrafię określić, czy tak się stanie.

12. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że u innych też już skończyły się problemy z roślinami.
    Z mojej strony to wszystko, wątek można zamknąć.

13. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę miłego popołudnia i owocnych zbiorów z Pełni pomimo opóźnienia ;)
    Wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.