Brak roślin na polu ewentowym

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika yvonnege_, 20 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Skąd wziąć roślinki, nie mam żadnych pól z roślinami i 0 na stanie. Czy muszę kupić, bo w FAQ jest podane że będą do zbioru 3 poletka

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

i są 3 poletka do zbioru, oprócz tego jest sklepik po prawej stronie gdzie można kupić za kolorowe zwierzaki zielsko.

Proponuję się przelogować lub zmienić przeglądarkę na lisa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Nie mam tych poletek, wiadomo ze z 10 razy się logowałam na przeglądarkach i na kliencie

4. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

to pole eventowe jest na kliencie zepsute pól się nie da ustawć jedna trzecie nie wchodzi a na przeglądarce czarno na białym widzac że ujeło połowe pól pasek z roślinami nie powinien być na dole bo zakłuca sianie i stawianie pól słowem porażkao_O-.->:(

5. MOD_Ruda

Napisałam Ci aby się przelogować w grze, zamknij przeglądarkę i jeszcze raz otwórz lub zmień na inną.

Proszę czytaj dokładnie co piszę.

Nie jest zepsute na Kliencie PST bo ja cały czas właśnie na kliencie gram. Za 2:20 mam zbiór całego pola

6. MOD_Ruda

yvonnege_ Twój niestosowny post usunęłam.

7. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Jaki niestosowny? adekwatny do Twojej odpowiedzi. Napisałam do PT, więc nie wiem czy to cos pomoże.

8. jerzyk58

jerzyk58 Czeladnik forum

Również nie mam poletek do zbioru ani roślin na rozsianie .Proszę mi pokazać w poradniku że mam sobie kupić w sklepiku rośliny na rozsianie gdy inni mają za darmo

9. MOD_Ruda

proszę to jest sklepik eventowy po prawej stronie. Zielska starcza na całe pole.

Czy autor ma jeszcze jakieś pytanie ?

10. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Ale dlaczego mam kupować skoro inni dostali na start roślinki na poletkach do zbioru ?

11. MOD_Ruda

ja nie piszę, że musisz kupić, tylko pokazałam, że jest taka możliwość kupna za kolorowe zwierzaki.

12. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Ja czytać umiem, wiem że jest taka możliwość. Dlaczego mam być poszkodowana, skoro inni dostali a ja nie. Jak długo bedę czekać na odpowiedź z PT, bo ewent trwa i nie mogę posiać roślin

13. isla$

isla$ Forumowy żółtodziób

Tak to wygląda na kliencie.:(

14. MOD_Ruda

Jeśli napisałaś do PT to na pewno otrzymasz odpowiedź i pomoc a ja tu temat zamykam.

Miłego popołudnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.