brak ramki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ptasznik70, 12 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Witam, nie bardzo wiem co sie stało, ale od jakiegoś czasu nie wyświetla mi się ramka, na której podany jest IP gracza. Nie wiem czy to jest tylko na moim PC, czy tez jakiś błąd wyświetlania. Mam tylko samą farmę na białym tle. Co musiałabymzrobiś aby wyświatlało się wszystko. Ciasteczka czyszczę regularnie. Pozdrawiam

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Ostatnio również pojawił mi się taki problem. Był on związany z niezaktualizowaną wtyczką AFP oraz zwolnionym transferem danych, w związku z czym wszystkie elementy strony nie były w stanie się "załadować". Sprawdź również, czy problem ten pojawia się na innej przeglądarce.
    Skorzystaj proszę z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<.

3. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Ok dzięki za podpowiedź musze to zrobić pozdrawiam
    pomogło, wielkie dzieki jeszcze raz

Ostatnie edytowanie: 12 lipca 2015
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Sprawdź proszę, czy te porady pomogły i daj znać, czy wszystko wróciło do normy :)

5. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

U mnie również ostatnio przy logowaniu czasem (nie zawsze) wyświetla się białe tło - po odświeżeniu strony wszystko wraca do normy. Wtyczki aktualne, prędkość internetu jak zwykle, śmiem twierdzić, że to jednak jakiś błąd po stronie firmy.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

TrissMerigold., gdyby problem był po stronie gry, to występowałby u wszystkich Graczy, a jak widać nie ma takich zgłoszeń.
    Bardzo się cieszę, że po zastosowaniu się do wskazówek problem ustąpił, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.