brak pucharu zawodów rolniczych i wystawy rolniczej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika moniqe333, 29 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. moniqe333

moniqe333 Forumowy żółtodziób

Chciałam przestawić puchary i po usunięciu nie ma ich w pasku z dekoracjami.
    Co zrobić ?

2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

przeloguj się może o_O

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

GRZECZNYCHŁOPIEC, dziękuję za pomoc.

moniqe333, sprawdź proszę dokładnie pasek,być może gdzieś się ukryły. Najszybciej znajdziesz wpisując w okienku wyszukiwania nazwę pucharów.A może tak jak radzi GRZECZNYCHŁOPIEC, wylogowanie i ponowne zalogowanie się do gry rozwiąże problem.

4. moniqe333

puchary zniknęły mi się jakiś miesiąc temu,ale nie miałam czasu się tym zajmować a przelobowałam się już nie raz ...
    w pasku mam tylko farmerski champion brąz i najlepszy farmer srebro...tylko nie mam na czym tego postawić, W wystawie skończyłam zadanie 14, a w zawodach rolniczych 10...

5. szkolna16

szkolna16 Okazjonalny autor

A może wcześniej wrzuciłaś puchary do runy na drzewie? I wtedy pozostałe musisz tam zdeponować.

6. SMOD_Atena

W takim razie napisz proszę do Pomocy Technicznej.Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa pucharów się wyjaśni.

szkolna16,dziękuję za pomoc,jest też taka możliwość.

7. moniqe333

Napisze do pomocy technicznej.

8. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

sprawdz najpierw rune na drzewie,
    czy może już nie jest odkryta i czy nie ma tam pucharów
    o_O
    runa na samej górze drzewa :)

9. SMOD_Atena

Jak już moniqe333 napisze do PT,to tam wszystko zostanie sprawdzone i wyjaśnione,a tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.