Brak przepisu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JJoanna, 11 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JJoanna

JJoanna Książę forum

Zrobilam " prawie " cala misje Herbatke na statkach : prawie cala mowie - bo robiłam tak :
    Do siódmego zadania zrobiłam 1 - wsze gwiazdki ( dwie zostawiłam na później ) , a 8 - me zadanie zrobiłam cale ( trzy gwiazdki ) - żeby dostać przepis na Zielona Matate - i go nie dostałam , czyzby ten przepis był dostępny od poziomu piątego ? Trzeba zauwazyc , ze w SPA mam 4 poziom . A może jest jakiś inny probem ? Przelogowalam raz drugi , trzeci , czwarty bo myslalam , ze to pomoze ale nie pomoglo :( Pomyslalam , ze może będzie do nabycia w Galerii Handlowej do nabycia w Rzemiosle - ale nie było . Wiec może gdzie indziej tkwi problem czy musze zrobić zadania od A do Z żeby dostać przepis ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak dostęp do produkcji zielonej mataty otrzymasz po osiągnięciu 5-go poziomu w SPA, zdobyty przepis będzie czekał.
    Tutaj znajdziesz wszystkie informacje : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. JJoanna

JJoanna Książę forum

To wszystkie pytania w takim razie , czyli będę robic jak najszybciej 5 - ty poziom .
    Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, pozdrawiam wzajemnie, powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.