Brak prezentu z kalendarza Swiątecznego.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agn335, 31 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agn335

agn335 Forumowy żółtodziób

Dlaczego brakuje jednej dekoracji z kalendarza Swiątecznego?Kartka jest otwarta ,niestety dekoracji nie ma.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z której kartki kalendarza i jaką dekorację masz na myśli ?

3. agn335

agn335 Forumowy żółtodziób

Z kalendarza adwentowego z siódmego dnia.

Dlatego nie mogę wstawić na rząd pnącza bo mi pisze -nie masz tej dekoracji w inwentarzu-
    Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 grudnia 2015
  4. SMOD_Atena

To był dodatkowy prezent czyli item "Prezenty, prezenty…". Podejrzewam, że już go gdzieś postawiłaś. Sprawdź proszę wszystkie części farmy i wyspy oraz inne rzędy chmur, na pewno gdzieś jest.

Napisz proszę czy odnalazłaś item czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. kaczamama2

kaczamama2 Forumowy żółtodziób

u mnie tez brak prezentu ostatniego tzw rzedy chmur

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Rząd chmur nie jest ostatnim prezentem. Rząd chmur jako bonusowy prezent był do odkrycia 24.12.2015 r. Ważne jest tez pamiętać, że ten bonusowy prezent mogliśmy otworzyć jeśli odebraliśmy wszystkie poprzednie.

Kliknij >>TUTAJ<< aby przenieść się do tabelki z wypisanymi nagrodami z kalendarza.

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Czy autor tematu ma jeszcze jakieś pytania ?

8. SMOD_Atena

Kolejnych pytań brak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.