brak prezentu specjalnego

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kv51, 3 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Mam poziom 91 , powinnamco kilka - kilkanaście dni ( chyba mniej więcej co 5) otrzymywać specjalny prezent od franka przy codziennym logowaniu. Nic takiego sie jednak nie dzieje poza dwoma czy trzema razami gdy weszłam na 90 poziom. Ktoś się orientuje co się dzieje , a może coś sie zmieniło...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Codzienna nagroda jest zupełnie przypadkowa. Może to być jedna z trzech nagród przypisanych do danego dnia logowania LUB jedna z nagród przypisanych do przedziału poziomów.
    Specjalne nagrody za pierwsze logowanie od 5 - go dnia są jednorazowe czyli taką specjalną nagrodę dostaniesz z każdego przedziału poziomów tylko raz.
    Tutaj znajdziesz tabelę z podziałem poziomów i nagród : >>>[​IMG]<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Dziękuję Ci bardzo , Ateno , ale jak mam rozumieć napis który pojawia sie po najechaniu na planszy Franka na czerwoną paczkę w lewym górnym rogu ?

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę. Jeśli masz na myśli ten napis :

upload_2015-12-3_10-32-48.png

to napisane jest , że " ...może otrzymasz...." i to właśnie tyczy się tej jednorazowości. Jeśli osiągnęłaś np...90 poziom i po 5-ciu dniach logowania otrzymałaś nagrodę specjalną to po raz drugi już jej nie otrzymasz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Zaczynam rozumieć.... Dziękuję uprzejmie i pozdrawiam.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, dziękuję, pozdrawiam wzajemnie i skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.