Brak prezentu lojalnościowego

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alexia66, 10 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alexia66

alexia66 Czeladnik forum

Witam :) Czekałam cierpliwie na dopisanie prezentu lojalnościowego z okazji 6 urodzin farmeramy i do tej pory go nie mam.Nie przypominam sobie też aby okienko z prośbą o zaakceptowanie mi się pojawiło w ostatnim czasie.Zalogowałam się ponownie i też nic nie pomogło.Ktoś wie czy coś można z tym zrobić ??

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Prezent trzeba odebrać w newsach....
    Sam się nie dopisze ;)

3. alexia66

alexia66 Czeladnik forum

No tak tylko ja nie mam nic takiego w newsach do zaakceptowania.Pisałam o tym wyżej

4. chrumcia91

A czy prezent nie był do odebrania do dzisiaj do 14:00?

5. alexia66

alexia66 Czeladnik forum

No niby pisze że do dzisiaj będzie dopisywany ale chyba nie do odebrania.

6. chrumcia91

W momencie odebrania go on od razu był w inwentarzu, więc nie wiem czy nie spóźniłaś się.... Poczekajmy na odpowiedź Moda

7. alexia66

alexia66 Czeladnik forum

No chyba trzeba poczekać na Moda.Albo ja śleba byłam że nie widziałam tej prośby albo rzeczywiście u mnie się nie pojawiła.Ale coś mi się wydaje że to raczej to pierwsze :(

8. chrumcia91

Trzeba było wejśc w newsy i tam pojawiła się wiadomośc o prezencie, trzeba bylo cos tam kilknąć i juz był w pasku

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

alexia66, w głoszeniu widniała informacja o czasie trwania akcji specjalnej wiązanej z odebraniem prezentu lojalnościowego, jak również gdzie go szukać w grze.
    Jeśli nie odebrałaś - przykro mi przepadło, gdyż została zakończona dzisiaj o 14:00
    Ani ekipa, ani pomoc techniczna tu niestety nie pomogą. Wątek zamykam.

chrumcia91 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.