brak powiadomienia w pasku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szeflera, 15 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szeflera

szeflera Zaawansowany

wygrałam na kole fortuny główną nagrodę , (bonus na plony +1) ale niestety nie wiem na ile godz. bo brak ikony

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bonus na plony +1 może być dla roślin, owoców, zagród lub fabryk. Każdy z nich jest na 6h.

Wygrany przedmiot możesz sprawdzić na kole fortuny w zakładce Wygrane nagrody po lewej stronie.

Ikona ze szczegółowym opisem bonusu (po najechaniu kursorem) powinna znajdować się w Twoim herbie na slotami.

Czy nie masz w podanym miejscu ikony bonusu?

3. szeflera

szeflera Zaawansowany

Tak jak napisałam :jest to bonus na rośliny,w pasku nie mam,sprawdzałam

4. SMOD_Atena

W jakim trybie dostępu jesteś zalogowana w grze (Unity czy klient)?

5. szeflera

szeflera Zaawansowany

jestem zalogowana na Unity

6. SMOD_Atena

Kliknij proszę w swój herb po lewej stronie i jeśli możesz zrób zrzut ekranu, na którym widoczne będą wszystkie aktywne bonusy (nad slotami). Dodaj ten zrzut do posta bo bez tego nie wiem jak to u Ciebie wygląda.

7. szeflera

szeflera Zaawansowany

ikona się pojawiła po przelogowaniu,dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 stycznia 2021
  8. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

A ja tak przy okazji,jak mozna zablokować górny pasek który pomyka i nie daje zebrać drzewa?

9. SMOD_Atena

panderoza56 tak przy okazji to nie ten wątek ale problem zniknie jak zmienisz w ustawieniach zaawansowanych sposób pojawiania się pola informacyjnego, wyłączając/włączając opcję np. przy kursorze myszy. Wskazówki znajdziesz tutaj:
    Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.