Brak powiadomień w dzienniku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 27 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie wiem czy inni mentorzy mają też tak,że nie mają powiadomień co dostają od sąsiadów królika lub kury w prezencie. Dzisiaj też zauważyłam,że dostałam tylko jeden prezent od kurki kombajn na 48 h a od drugiej nic i to nie pierwszy raz się zdarza. Dlaczego tak się dzieje??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A masz jeszcze obydwóch super sąsiadów aktywnych,może czas jednego z nich już się skończył?

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mam obydwóch sąsiadów aktywnych wczoraj kupiłam jednego,a drugi kończy mi się w następną środę

4. SMOD_Atena

Jest jeszcze jedna opcja,jeśli kupujesz super sąsiadów pojedynczo,w różnym czasie,to każdy z tych sąsiadów daje prezenty w różnych godzinach,zwracasz na to uwagę ?

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Tak wiem o tym i zwracam na to uwagę. I jeden i drugi był kupowany w środę jeden wcześniej może o 1 h a drugi później wczoraj dostałam od obu prezenty a dzisiaj tylko od jednego.

6. SMOD_Atena

W takim razie,napisz proszę zgłoszenie do PT,tam sprawdzą co się dzieje i dlaczego dostałaś tylko jeden prezent.

7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dobrze napiszę i dziękuję za pomoc :)
    temat można zamknąć.

8. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i skoro można,to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.