brak pomocników

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szamante, 15 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szamante

szamante Ambasador forum

zakonczyłam event,i nie dostałam pomocników ani na 12,ani na 48g

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

szamante, nagrodami są kupony, które aktywuje się samodzielnie.
    Otrzymujesz losowo nagrody z puli, nie każdą z wymienionych, które są w puli.

Jeszcze jakieś pytanie w temacie?

3. szamante

szamante Ambasador forum

tylko,ze te kupony były podane jako pewnik

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

szamante, kupony są jednymi z możliwych do otrzymania nagród od postaci, które jak pisałam otrzymujesz losowo, a nie każdą z wymiennych w tabeli.
    Nagrodami, które otrzymasz są nago nagrody ukryte pod prezentami - łącznie gwarantowanych nagród jest 9.
    Czy wszystko jasne?

5. szamante

szamante Ambasador forum

słabe to.złuzyłam znowu ponad 1000 super nawozu na marne nagrody,szkoda gadac.tym bardziej,ze to samo było z zeszłym ewentem,nie mogłam go ukonczyc,bo wypadajki marnie wypadały,mimo,ze roslin nasadziłam wiecej niz powinnam.i nie podoba mi sie to.tym bardziej ,ze nagrody nie sa adekwatne do włozonej pracy i produktów.czuje sie oszukana.b.o.

6. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

Farma jest w jakimś sensie grą strategiczną. Czytaj zawsze rady estorki, blazersa i innych potęg w naszej rolniczej społeczności. Oni pomagają rolnikom stosującym starą jednopolówkę przejść przez trójpolówkę do rolnictwa zmechanizowanego. Tu nie chodzi o zaharowanie się tylko o nowoczesne gospodarowanie. Teraz jest łatwiej bo są poradniki. Trzeba się dokształcać xD;)

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Tutaj warto zauważyć, że ewenty są rzeczą dobrowolną i nie ma przymusu ich wykonywania. Nie jestem wstanie odpowiedzieć Ci na pytanie co kierowało twórcami gry, że tak ułożyli ewent a nie inaczej. Każdy gracz po przeczytaniu poradnika, albo po sprawdzeniu w grze musi sam zdecydować czy chce do niego przystąpić czy też nie. Więc nie można tutaj mówić o oszukiwaniu, gdyż jeżeli przystępujemy do realizacji ewentu godzimy się na te nagrody. Zwróć proszę uwagę też że wielu graczy zaczyna dopiero swoją przygodę z farmą. Dla osób na tak zwanym dorobku nie ma złych nagród, a są zawsze jakieś korzyści :)

Jeżeli chodzi o wypadanie przedmiotów podczas zbiorów zapraszam do tematu : Wypadanie przedmiotów ze zbiorów(kliknięcie na nazwę spowoduje przeniesienie do wypranego poradnika)

Sądzę, że TL_Mouse odpowiedziała na pytanie związane z pomocnikami.

Czy masz jeszcze jakieś pytania związane z omawianym zagadnieniem ?

8. szamante

szamante Ambasador forum

nic wspolnego nie ma to z eventami.nie kpij z uzytkowników,a poradniki czytałam.nic nowego nie wnosłas,koncze ,czesc

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Rozumiem, że nie masz dalszych pytań i wszystko zostało wyjaśnione ? Jeżeli chodzi o dyskusje na temat ewentu, to zapraszam do tematów dyskusyjnych :)

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

szamante, proponuję zmienić nastawnie, bo przychodzisz tu z pytaniem, na które uzyskujesz odpowiedź, a moderator napisał zupełnie słusznie, przymusu nie ma, decyzja Gracza, czy wykona event, bo uważa, iż warto wobec nagród jakie można otrzymać, czy też nie, w przyszłości do wyrażania opinii zapraszam >TU<
    Dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.